YONEX EZONE 100SL 8 GEN מחבט טניס יונקס
YONEX EZONE 100SL 8 GEN מחבט טניס יונקס
EZONE 100SL
ה־EZONE 100SL הוא הגרסה הקלה של אחת מסדרות המחבטים המוכרות ביותר. האות SL מסמנת Super Light, מחבט שנועד לשחקן שמחפש מהירות ראש גבוהה בלי לשלם על זה בעייפות בזרוע.
הראש בגודל 100 אינץ’ מרובע נותן אזור פגיעה נדיב, ודפוס גידים של 16×18: פתוח במיוחד, משאיר לגידים מרווח לזוז ולהחזיר סיבוב לכדור. השילוב הזה סלחני: גם כדור שנפגש קצת מחוץ למרכז עדיין יוצא בשליטה.
המסגרת רחבה במכוון: 25 מ”מ בכתפיים, 27 מ”מ במרכז ו-24 מ”מ בצוואר. מסגרת עבה מחזירה יותר אנרגיה לכדור, וזה מה שמפצה על המשקל הנמוך ומייצר כוח בלי תנופה ארוכה.
נקודת האיזון היא 340 מ”מ, כלומר המשקל מוסט מעט לכיוון הראש. זה מכוון: במחבט קל, איזון כזה מחזיר יציבות במפגש עם הכדור, במקום שהמחבט “יזוז” מהמכה.
החומרים כוללים HM Graphite לחוזק ו-Nanocell Neo שמשפר את הספיגה ואת התחושה ברגע הפגיעה.
אורך: 27 אינץ’ · מתיחות מומלצת: 40-55 פאונד.
למי המחבט מתאים?
מתאים לשחקן בינוני עד מתקדם שמחפש מחבט קל ומהיר, במיוחד למי שמשחק הרבה שעות ומרגיש עייפות בזרוע, או למי שהתנופה שלו קצרה יחסית וזקוק לעזרה בכוח מהמסגרת עצמה.
למי המחבט פחות מתאים?
שחקן חזק עם תנופה מלאה שכבר מייצר כוח בעצמו, מחבט קל יורגש לו לא יציב מול כדור מהיר. עדיף לו דגם כבד יותר מאותה סדרה, עם מסגרת דקה ודפוס צפוף.
סיכום
EZONE 100SL הוא מחבט קל ומהיר: ראש 100, דפוס פתוח 16×18, מסגרת רחבה ואיזון 340 מ”מ. בחירה לשחקן שרוצה כוח וסיבוב בלי לעבוד קשה בשביל זה.
מק"ט: 08EZ100SYXמשלוחים והחלפות
טניסזון עושה מהפך בתחום המשלוחים, על מנת שהלקוחות שלנו יקבלו את המוצרים שהוזמנו במהירות וביעילות.
עלות המשלוח עם שליח עד הבית – 35 ₪
איסוף עצמי מסניף יהוד ותל אביב בחינם (בתיאום מראש).
במידה ויש את כל המוצרים במלאי (רוב המוצרים זמינים במחסני טניסזון) מרגע שהמשלוח נאסף מחברת טניסזון, ע”י חברת המשלוחים הוא יסופק בתוך 5 ימי עסקים. משתדלים שרוב הלקוחות יקבלו כבר תוך יומיים את המוצרים (מקומות חריגים ותקופות של חגים יתכנו עיקובים). זמן טיפול מקסימלי במשלוח יכול לקחת עד 14 ימי עסקים.
במידה ויש מוצר בהזמנה שחסר במלאי, המשלוח יכול להתעכב עד שיחזור למלאי במחסני החברה. צוות טניסזון יעדכן אתכם על מוצר שחסר במלאי.
ימי פעילות של שירות המשלוחים הם: א’-ה’ בלבד.
מדיניות החלפת מוצר – ההחלפה תתאפשר אך ורק במידה והמוצר שמוחזר אלינו לא נעשה בו שימוש ואריזתו לא נפגמה והברקוד והתווית נמצאים על המוצר! מוצר ללא ברקוד לא יוחלף.
אופציות לביצוע החלפה מוצר
1. הלקוח יכול להגיע לאחד הסניפים של טניסזון ויבצע החלפה במקום (בתיאום מראש רצוי לבדוק זמינות מלאי להחלפה).
2. הלקוח ישלח על חשבונו את המוצר למחסן שלנו בדרך העצמאות 16 יהוד, לאחר מכן נוציא למשלוח את המוצר החלפה בעלות של משלוח 35 ₪.
3. המשלוח הלוך חזור יתבצע ע”י חברת השליחויות שטניסזון עובדים איתה, בתוספת עלות של 70 ₪ (35 ₪ לכל כיוון)










